Մուրաբաներ

«ANTARI» ապրանքատեսակի մուրաբաները և ջեմերը պատրաստվում են բացառապես բնական հումքից։ Մենք հավատարիմ ենք բարձր որակի չափանիշներին և խստորեն վերահսկում ենք արտադրության գործընթացը, որպեսզի մեր հաճախորդներին առաջարկենք միայն լավագույնը: Թարմ և որակյալ բաղադրիչները՝ ապահովում են մուրաբաների և ջեմերի անգերազանցելի բնական համը և պահպանում են արտադրանքի օգտակար հատկությունները: Որակի վերահսկման մեր փորձագետները մանրակրկիտ ստուգում են արտադրանքի յուրաքանչյուր խմբաքանակ՝ համոզվելու համար, որ այն համապատասխանում է մեր բարձր չափանիշներին: Մենք հպարտանում ենք այն փաստով, որ մեր մուրաբաները և ջեմերը չեն պարունակում արհեստական հավելումներ, կոնսերվանտներ կամ գույներ: Գնելով մեր պահածոները՝ կարող եք վստահ լինել, որ ստանում եք ամենաբարձր որակի արտադրանք՝ պատրաստված միայն բնական հումքից։

Թզի մուրաբա

Բաղադրությունը` թուզ, շաքարավազ, կիտրոնաթթու, խմելու ջուր, վանիլին: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից: Պահել 0˚-ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո  պահել սառնարանում: 
Սննդային արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր – 68գ
Էներգետիկ արժեքը – 272կկալ/1140կՋ

Ելակի մուրաբա

Բաղադրությունը` ելակ, խմելու ջուր,  շաքարավազ: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պահել 0˚C-ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում:  
Սննդային արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր – 68գ
Էներգետիկ արժեքը – 272կկալ/1140կՋ

Ընկույզի մուրաբա

Բաղադրությունը` ընկույզ, շաքարավազ, խմելու ջուր, համեմունքներ: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պահել 0˚C-ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում: 
Սննդային արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր – 68գ
Էներգետիկ արժեքը – 272կկալ/1140կՋ

Կեռասի մուրաբա

Բաղադրությունը` կեռաս, խմելու ջուր, շաքարավազ, վանիլին: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պահել 0˚C-ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում:
Սննդային արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր – 68գ
Էներգետիկ արժեքը – 272կկալ/1140կՋ

Ծիրանի մուրաբա

Բաղադրությունը` ծիրան, շաքարավազ, խմելու ջուր, համեմունքներ՝ վանիլին, կիտրոնաթթու: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պահել 0˚C-ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո  պահել սառնարանում:  Պտուղների զանգվածային մասը կազմում է 55% – ից ոչ պակաս:

Սննդային արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր – 68գ
Էներգետիկ արժեքը – 272կկալ/1140կՋ

Ազնվամորու մուրաբա

Բաղադրությունը` ազնվամորի, խմելու ջուր, շաքարավազ: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պահել 0˚C-ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում:

Սննդային արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր – 68գ
Էներգետիկ արժեքը – 272կկալ/1140կՋ

Հոնի մուրաբա

Բաղադրությունը` հոն, խմելու ջուր,  շաքարավազ: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պահել 0˚C-ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում: 
Սննդային արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր – 68գ
Էներգետիկ արժեքը – 272կկալ/1140կՋ

Թզի ջեմ

Բաղադրությունը` թարմ թուզ, շաքարավազ, թթվայնության կարգավորիչ՝ կիտրոնաթթու:
Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պահել 0˚C-ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում: 

Սննդային արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր – 68գ
Էներգետիկ արժեքը – 272կկալ/1140կՋ

Ծիրանի ջեմ

Բաղադրությունը` ծիրան, շաքարավազ:
Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պահել 0˚C-ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում: 

Սննդային արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր – 60գ
Էներգետիկ արժեքը – 240կկալ/1140կՋ