Բաղադրությունը` ծիրան, շաքարավազ, խմելու ջուր, համեմունքներ՝ վանիլին, կիտրոնաթթու: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պահել 0˚C-ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պտուղների զանգվածային մասը կազմում է 55% – ից ոչ պակաս:
Բաղադրությունը` ազնվամորի, խմելու ջուր, շաքարավազ: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պահել 0˚C-ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում:
Բաղադրությունը` թարմ թուզ, շաքարավազ, թթվայնության կարգավորիչ՝ կիտրոնաթթու:
Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պահել 0˚C-ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում:
Բաղադրությունը` ծիրան, շաքարավազ:
Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պահել 0˚C-ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում: