Բաղադրությունը` լոլիկ, կծու ծիծակ, արևածաղկի ձեթ, կերակրի աղ, շաքարավազ, սխտոր, մաղադանոս, համեմունքներ՝ սև պղպեղ աղացած, համեմի սերմ աղացած, կարմիր կծու պղպեղ աղացած։ Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանները պահպանելու դեպքում: Պահել 0˚-ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%–ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում:
Բաղադրությունը` լոլիկ, կերակրի աղ: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանները պահպանելու դեպքում: Պահել չոր և զով տեղում 0˚C -ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում:
Բաղադրությունը` թարմ սունկ, խմելու ջուր, կերակրի աղ, շաքարավազ, թարմ գլուխ սոխ, թարմ սամիթ, համեմունքներ՝ մանանեխի հատիկներ, կարմիր պղպեղ չորացրած, սև հոտավետ հատիկավոր պղպեղ, սև
հատիկավոր պղպեղ, թթվայնության կարգավորիչ-ասկորբինաթթու: Արտադրման ամսաթիվը (օր, ամիս, տարի), պիտանիության ժամկետը, խմբաքանակի նույնականացման համարը գրված է կափարիչի վրա: Պիտանիության ժամկետը 2 տարի արտադրման օրից` պահման պայմանները պահպանելու դեպքում: Պահել չոր և զով տեղում 0˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75% ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Տարան բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում 24 ժամից ոչ ավել:
Տերևը թողնել սառը ջրում 5-10 րոպե և օգտագործել ըստ նպատակի: Բացելուց հետո պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում:
Բաղադրությունը` ծիծակ, կերակրի աղ, արևածաղկի ձեթ, քացախաթթու, համեմունքներ՝ թարմ սխտոր, դափնու տերև, թարմ մաղադանոս: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանները պահպանելու դեպքում: Պահել 0˚C -ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում:
Բաղադրությունը` լոլիկ, կծու ծիծակ, արևածաղկի ձեթ, կերակրի աղ, շաքարավազ, սխտոր, մաղադանոս, սև պղպեղ աղացած, համեմի սերմ աղացած, կարմիր կծու պղպեղ աղացած: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանների դեպքում: Պահել չոր և զով տեղում 0 ˚C մինչև + 25 ˚C ջերմաստիճանի և 75 %-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում:
Բաղադրությունը` սալոր, սխտոր, կարմիր կծու ծիծակ, կերակրի աղ, համեմ, սունելի, օմբալա: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանների դեպքում: Պահել չոր և զով տեղում 0 ˚C մինչև + 25 ˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: