Մուրաբաներ և Ջեմեր

 

Ծիրանի մուրաբա

Բաղադրությունը` թարմ ծիրան, շաքարավազ, խմելու ջուր, համեմունքներ՝ վանիլին, կիտրոնաթթու:
Պահել 0˚C-ից մինչև 25˚C ջերմաստիճանի և 75% ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պտուղների զանգվածային մասը կազմում է 55% — ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Թզի մուրաբա

Բաղադրությունը` թարմ թուզ,շաքարավազ,կիտրոնաթթու,վանիլին:
Պահել 0 — ից մինև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Վարդի մուրաբա

Բաղադրությունը` թարմ վարդի թերթիկներ, շաքարավազ, խմելու ջուր, կիտրոնաթթու:
Պահել 0˚C-ից մինչև 25˚C ջերմաստիճանի և 75% ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Վարդի թերթիկների զանգվածային մասը կազմում է 20%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Բալի մուրաբա

Բաղադրությունը` թարմ բալ, շաքարավազ, խմելու ջուր:
Պահել 0˚C-ից մինչև 25˚C ջերմաստիճանի և 75% ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պտուղների զանգվածային մասը կազմում է 45% -ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Սերկևիլի մուրաբա

Բաղադրությունը` թարմ սերկևիլ, շաքարավազ, խմելու ջուր, կիտրոնաթթու:
Պահել 0˚C-ից մինչև 25˚C ջերմաստիճանի և 75% ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պտուղների զանգվածային մասը կազմում է 45% — ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Թթի մուրաբա

Բաղադրությունը` թարմ թութ սև, շաքարավազ, խմելու ջուր, կիտրոնաթթու:
Պահել 0˚C-ից մինչև 25˚C ջերմաստիճանի և 75% ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Ազնվամորու մուրաբա

Բաղադրությունը` ազնվամորի,շաքարավազ:
Պահել 0 — ից մինև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Դդմի մուրաբա

Բաղադրությունը` դդում,շաքարավազ,համեմունքներ:
Պահել 0 — ից մինև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Ելակի մուրաբա

Բաղադրությունը` ելակ, շաքարավազ
Պահել 0 — ից մինև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Ընկույզի մուրաբա

Բաղադրությունը` ընկույզ, շաքարավազ, համեմունքներ:
Պահել 0 — ից մինև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Կեռասի մուրաբա

Բաղադրությունը` կեռաս, շաքարավազ, համեմունքներ:
Պահել 0 — ից մինև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Հոնի մուրաբա

Բաղադրությունը` հոն,շաքարավազ:
Պահել 0 — ից մինև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Մոշի մուրաբա

Բաղադրությունը` մոշ,շաքարավազ:
Պահել 0 — ից մինև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Սմբուկի մուրաբա

Բաղադրությունը` թարմ սմբուկ, շաքարավազ, խմելու ջուր, համեմունքներ՝ վանիլին, կիտրոնաթթու:
Պահել 0 — ից մինև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ.
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Դեղձի մուրաբա

Բաղադրությունը` թարմ դեղձ, շաքարավազ, խմելու ջուր, կիտրոնաթթու:
Պահել 0 — ից մինև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ.
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Դեղձի ջեմ

Բաղադրությունը՝ թարմ դեղձ, շաքարավազ:
Պահել 0˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75% ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը՝ 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ՝
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
68 գ
272 կկալ
 

Ծիրանի ջեմ

Բաղադրությունը` թարմ ծիրան, շաքարավազ:
Պահել 0 — ից մինև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
60 գ
240 կկալ
 

Թզի ջեմ

Բաղադրությունը` թարմ թուզ, շաքարավազ:
Պահել 0˚C-ից մինչև 25˚C ջերմաստիճանի և 75% ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
60 գ
240 կկալ