Մարինադներ և Պահածոներ

 

Լոլիկ մարինացված

Բաղադրությունը` թարմ լոլիկ, թարմ կանաչ պղպեղ (ծիծակ), կերակրի աղ, քացախաթթու, համեմունքներ՝ չորացրած դափնետերև, թարմ սխտոր, թարմ կանաչի, խմելու ջուր:
Պահել +2˚C-ից մինչև 25˚C ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 50%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
3.5 գ
14 կկալ
 

Բամիա մարինացված

Բաղադրությունը` բամիա թարմ,կերակրի աղ,քացախաթթու, համեմունքներ՝ դափնետերև չորացրած, հատիկավոր սև պղպեղ,խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 50%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
7.0 գ
28 կկալ
 

Բանջարեղենային թթու

Բաղադրությունը` կաղամբ թարմ, ծաղկակաղամբ թարմ,գազար թարմ, լոլիկ թարմ, ծիծակ թարմ,վարունգ թարմ,սխտոր թարմ,կերակրի աղ,նեխուր թարմ, խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 55%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
4.0 գ
16 կկալ
 

Ծիծակի թթու

Բաղադրությունը` կանաչ պղպեղ թարմ (ծիծակ), կերակրի աղ, դափնետերև չորացրած,խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 55%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
3.0 գ
12 կկալ
 

Սինդրիկ մարինացված

Բաղադրությունը` սինդրիկ թարմ, կերակրի աղ,քացախաթթու,խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 50%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
9.0 գ
36 կկալ
 

Շուշան մարինացված

Բաղադրությունը` շուշան թարմ, կերակրի աղ,քացախաթթու,խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 50%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
5.0 գ
20 կկալ
 

Ղանձիլ մարինացված

Բաղադրությունը` ղանձիլ թարմ, կերակրի աղ,քացախաթթու, խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 50%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
6.5 գ
26 կկալ
 
 

Բոխի մարինացված

Բաղադրությունը` բոխի (բանջարեղենային) թարմ, կերակրի աղ,քացախաթթու,խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 50%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
7.5 գ
30 կկալ
 

Տապակած բանջարեղեն (Իմամ Բայալդի)

Բաղադրությունը՝ թարմ սմբուկ, գլուխ սոխ, տոմատի մածուկ, սխտոր, արևածաղկի ձեթ, կերակրի աղ, շաքարավազ, քացախաթթու, համեմունքներ՝ պղպեղ, համեմի սերմ:
Պահել չոր և զով տեղում 0-ից մինչև 25˚C ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Տարան բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 2 տարի արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ.
Ճարպեր
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
12.0 գ
8.0 գ
147 կկալ
 

Սխտորով և ձեթով Ծիծակ

Բաղադրությունը` թարմ ծիծակ, կերակրի աղ, արևածաղկի ձեթ, քացախաթթու, համեմունքներ՝ թարմ սխտոր, չորացրած դափնետերև, թարմ մաղադանոս:
Պահել 0˚C -ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ճարպեր
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
10.0 գ
10.0 գ
136 կկալ
 

Աջիկա

Բաղադրությունը` պղպեղ քաղցր թարմ,տոմատի մածուկ,արևածաղկի ձեթ,կերակրի աղ,շաքարավազ,թարմ սխտոր,համեմունքներ՝պղպեղ կարմիր աղացած,համեմի սերմ:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ.
Ճարպեր
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
2.0 գ
15.0 գ
78.0 կկալ/100գ
 

Կարմիր Պղպեղ (Դելիկատես)

Բաղադրությունը` կարմիր պղպեղ թարմ, արևածաղկի ձեթ, սխտոր թարմ,կերակրի աղ,շաքարավազ, քացախաթթու, համեմունքներ՝ պղպեղ սև և սպիտակ,պղպեղ հոտավետ, դափնետերև չորացրած:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ճարպեր
Ածխաջրեր
Սպիտակուցներ
Էներգետիկ արժեքը
10.0 գ
5.5 գ
1.3 գ
117.2 կկալ/100գ
 

Բարի ախորժակ

Բաղադրությունը` լոլիկ թարմ,կանաչ պղպեղ թարմ (ծիծակ), շաքարավազ, արևածաղկի ձեթ,կերակրի աղ, մաղադանոս թարմ,սխտոր թարմ,համեմունքներ՝ հոտավետ պղպեղ,սև և սպիտակ պղպեղ:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ճարպեր
Ածխաջրեր
Սպիտակուցներ
Էներգետիկ արժեքը
8.0 գ
9.0 գ
1.5 գ
114 կկալ/100գ
 

Սմբուկի խավիար

Բաղադրությունը` սմբուկ թարմ,գազար թարմ,տոմատի մածուկ,սոխ թարմ, արևածաղկի ձեթ,կերակրի աղ,շաքարավազ,համեմունքներ՝ պղպեղ կարմիր աղացած, հատիկավոր սև պղպեղ, սև և սպիտակ պղպեղ:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ճարպեր
Ածխաջրեր
Սպիտակուցներ
Էներգետիկ արժեքը
7.0 գ
12.0 գ
1.0 գ
115 կկալ/100գ
 

Լոլիկ (մաքրած) սեփական հյութում

Բաղադրությունը` թարմ լոլիկ, կերակրի աղ:
Պահել չոր և զով տեղում 0˚C -ից մինչև 25˚C ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 2 տարի արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
5.0 գ
20.0 կկալ
 

Բանջարեղենային խառնուրդ

Բաղադրությունը`լոլիկ թարմ,կանաչ պղպեղ թարմ,սմբուկ թարմ,մաղադանոս թարմ, կերակրի աղ:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Սպիտակուցներ
Էներգետիկ արժեքը
10.0 գ
2.5 գ
50.0 կկալ
 

Լեչո

Բաղադրությունը` լոլիկ թարմ,պղպեղ քաղցր թարմ,կերակրի աղ,շաքարավազ, մաղադանոս թարմ:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
10.0 գ
40.0 կկալ
 

Խաղողի տերև պահածոյացված

Բաղադրությունը` խաղողի տերև թարմ, կերակրի աղ,խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Տերևը թողնել սառը ջրում 5-10 րոպե և օգտագործել ըստ նպատակի: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 

Խորոված բանջարեղեն

Բաղադրությունը` սմբուկ թարմ, պղպեղ քաղցր թարմ, լոլիկ թարմ, կերակրի աղ:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Սպիտակուցներ
Էներգետիկ արժեքը
4.0 գ
1.4 գ
21.6 կկալ
 

Կանաչ Լոբի պահածոյացված

Բաղադրությունը` կանաչ լոբի թարմ,կերակրի աղ,խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը ` 24 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
4.0 գ
16 կկալ