Մարինադներ և Պահածոներ

 

Լոլիկ մարինացված

Բաղադրությունը` թարմ լոլիկ, թարմ կանաչ պղպեղ (ծիծակ), կերակրի աղ, քացախաթթու, համեմունքներ՝ չորացրած դափնետերև, թարմ սխտոր, թարմ կանաչի, խմելու ջուր:
Պահել +2˚C-ից մինչև 25˚C ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 50%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
3.5 գ
14 կկալ
 

Բամիա մարինացված

Բաղադրությունը` բամիա թարմ,կերակրի աղ,քացախաթթու, համեմունքներ՝ դափնետերև չորացրած, հատիկավոր սև պղպեղ,խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 50%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
7.0 գ
28 կկալ
 

Բանջարեղենային թթու

Բաղադրությունը` կաղամբ թարմ, ծաղկակաղամբ թարմ,գազար թարմ, լոլիկ թարմ, ծիծակ թարմ,վարունգ թարմ,սխտոր թարմ,կերակրի աղ,նեխուր թարմ, խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 55%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
4.0 գ
16 կկալ
 

Ծիծակի թթու

Բաղադրությունը` կանաչ պղպեղ թարմ (ծիծակ), կերակրի աղ, դափնետերև չորացրած,խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 55%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
3.0 գ
12 կկալ
 

Սինդրիկ մարինացված

Բաղադրությունը` սինդրիկ թարմ, կերակրի աղ,քացախաթթու,խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 50%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
9.0 գ
36 կկալ
 

Շուշան մարինացված

Բաղադրությունը` շուշան թարմ, կերակրի աղ,քացախաթթու,խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 50%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
5.0 գ
20 կկալ
 

Ղանձիլ մարինացված

Բաղադրությունը` ղանձիլ թարմ, կերակրի աղ,քացախաթթու, խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 50%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
6.5 գ
26 կկալ
 
 

Բոխի մարինացված

Բաղադրությունը` բոխի (բանջարեղենային) թարմ, կերակրի աղ,քացախաթթու,խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բանջարեղենի զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 50%-ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ:
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
7.5 գ
30 կկալ
 

Տապակած բանջարեղեն (Իմամ Բայալդի)

Բաղադրությունը՝ թարմ սմբուկ, գլուխ սոխ, տոմատի մածուկ, սխտոր, արևածաղկի ձեթ, կերակրի աղ, շաքարավազ, քացախաթթու, համեմունքներ՝ պղպեղ, համեմի սերմ:
Պահել չոր և զով տեղում 0-ից մինչև 25˚C ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Տարան բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 2 տարի արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ.
Ճարպեր
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
12.0 գ
8.0 գ
147 կկալ
 

Սխտորով և ձեթով Ծիծակ

Բաղադրությունը` թարմ ծիծակ, կերակրի աղ, արևածաղկի ձեթ, քացախաթթու, համեմունքներ՝ թարմ սխտոր, չորացրած դափնետերև, թարմ մաղադանոս:
Պահել 0˚C -ից մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում:

Տարան բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում 72 ժամից ոչ ավել: 
Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանների դեպքում:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ՝
Ճարպեր
Ածխաջրեր         Սպիտակուցներ
Էներգետիկ արժեքը
  10.0 գ
    10.0 գ                        1․5գ
    136կկալ/570կՋ
 

Աջիկա

Բաղադրությունը` թարմ քաղցր կարմիր պղպեղ, տոմատի մածուկ, արևածաղկի ձեթ, կերակրի աղ, շաքարավազ, թարմ սխտոր, համեմունքներ՝ համեմի սերմ աղացած, կարմիր կծու պղպեղ աղացած:
Պահել չոր և զով տեղում 0-ից մինչև +25˚C  ջերմաստիճանի և 75% ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Տարան բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում 72 ժամից ոչ ավել: 
Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանների դեպքում:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ՝
Ճարպեր
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
  2.0 գ
     15.0 գ
   78.0 կկալ/330կՋ
 

Կարմիր Պղպեղ (Դելիկատես)

Բաղադրությունը` թարմ կարմիր պղպեղ, խմելու ջուր, կերակրի աղ, շաքարավազ, արևածաղկի ձեթ, թթվայնության կարգավորիչ-քացախաթթու սառցային, թարմ սխտոր, թարմ նեխուր, թարմ մաղադանոս, համեմունքներ՝ սև և հոտավետ հատիկ պղպեղ, չորացած դափնետերև:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:

Տարան բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում 72 ժամից ոչ ավել: 
Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանների դեպքում:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ՝
Ճարպեր
Ածխաջրեր
Սպիտակուցներ
Էներգետիկ արժեքը
   10.0 գ
     5.5 գ
         1.3 գ
  117.2 կկալ/500կՋ
 

ախորժակ

Բաղադրությունը` թարմ լոլիկ, թարմ կծու ծիծակ, արևածաղկի ձեթ, կերակրի աղ, շաքարավազ, թարմ սխտոր, թարմ մաղադանոս, համեմունքներ՝ սև պղպեղ աղացած, համեմի սերմ աղացած, կարմիր կծու պղպեղ աղացած։ 
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75%–ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:

Տարան բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում 72 ժամից ոչ ավել: 

Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանների դեպքում:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ՝
Ճարպեր
Ածխաջրեր
Սպիտակուցներ
Էներգետիկ արժեքը
   8.0 գ
      9.0 գ
           1.5 գ
    114 կկալ/480կՋ
 

Սմբուկի խավիար

Բաղադրությունը` թարմ սմբուկ, տոմատի մածուկ, թարմ քաղցր կարմիր պղպեղ, արևածաղկի ձեթ, թարմ գլուխ սոխ, թարմ գազար, կերակրի աղ, շաքարավազ, թարմ մաղադանոս, կարմիր կծու պղպեղ աղացած։
Տարան բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում 72 ժամից ոչ ավել: 
Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանների դեպքում:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ՝
Ճարպեր
Ածխաջրեր
Սպիտակուցներ
Էներգետիկ արժեքը
   7.0 գ
     12.0 գ        
          1.0 գ
     115 կկալ/490կՋ
 

Լոլիկ (մաքրած) սեփական հյութում

Բաղադրությունը` թարմ լոլիկ, կերակրի աղ:
Պահել չոր և զով տեղում 0˚C -ից մինչև 25˚C ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: 

Տարան բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում 72 ժամից ոչ ավել: 
Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանների դեպքում:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ՝
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
     5.0 գ
   20.0 կկալ/85կՋ
 

Բանջարեղենային խառնուրդ

Բաղադրությունը` թարմ լոլիկ, քաղցր պղպեղ, սմբուկ, կերակրի աղ, մաղադանոս։
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:
Տարան բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում 72 ժամից ոչ ավել: 
Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանների դեպքում:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ՝
Ածխաջրեր
Սպիտակուցներ
Էներգետիկ արժեքը
    10.0 գ
        1.8 գ
50.0 կկալ/210կՋ
 

Լեչո

Բաղադրությունը` թարմ լոլիկ, թարմ քաղցր պղպեղ, կերակրի աղ, շաքարավազ, թարմ մաղադանոս:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:
Տարան բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում 72 ժամից ոչ ավել: 
Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանների դեպքում:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ՝
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
    10.0 գ
    40.0կկալ/170կՋ
 

Խաղողի տերև պահածոյացված

Բաղադրությունը` խաղողի թարմ տերև, կերակրի աղ, խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75%–ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:

Տերևը թողնել սառը ջրում 5-10 րոպե և օգտագործել ըստ նպատակի:

Տարան բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում 72 ժամից ոչ ավել: 
Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանների դեպքում:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ՝
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
    2.9 գ
   21.0կկալ/90կՋ
 

Խորոված բանջարեղեն

Բաղադրությունը` թարմ սմբուկ, թարմ լոլիկ, թարմ քաղցր պղպեղ, կերակրի աղ:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75% –ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:
Տարան բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում 72 ժամից ոչ ավել: 
Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանների դեպքում:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ՝
Ածխաջրեր
Սպիտակուցներ
Էներգետիկ արժեքը
      4.0 գ
          1.4 գ
     21.6կկալ/95կՋ
 

Կանաչ Լոբի պահածոյացված

Բաղադրությունը` թարմ կանաչ լոբի, կերակրի աղ, խմելու ջուր:
Պահել 0-ից մինչև 25˚C օդի ջերմաստիճանի և 75%–ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության պայմաններում:
Տարան բացելուց հետո մթերքը պահել սառնարանում +2˚C մինչև +6˚C ջերմաստիճանի պայմաններում 1 օրից ոչ ավել: 
Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից պահման պայմանների դեպքում:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ՝
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
    4.0 գ
      16կկալ/70կՋ