Կոմպոտներ և Հյութեր

 

Ելակի կոմպոտ

Բաղադրությունը` թարմ ելակ, շաքարավազ, խմելու ջուր:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո կոմպոտները պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Հատապտուղների զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 15% -ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
14 գ
56 կկալ
 

Սև սալորի կոմպոտ

Բաղադրությունը` թարմ սև սալոր, շաքարավազ, խմելու ջուր:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո կոմպոտները պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պտուղների զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 15% -ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
14 գ
56 կկալ
 

Ֆեյխոայի կոմպոտ

Բաղադրությունը` թարմ ֆեյխոա, շաքարավազ, խմելու ջուր:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո կոմպոտները պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պտուղների զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 15% -ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
14 գ
56 կկալ
 

Վայրի տանձի կոմպոտ

Բաղադրությունը` թարմ վայրի տանձ, շաքարավազ, խմելու ջուր:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո կոմպոտները պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պտուղների զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 15% -ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
14 գ
56 կկալ
 

Չիչխանի կոմպոտ

Բաղադրությունը` թարմ չիչխան, շաքարավազ, խմելու ջուր:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո կոմպոտները պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Հատապտուղների զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 15% -ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
14 գ
56 կկալ
 

Սերկևիլի կոմպոտ

Բաղադրությունը` թարմ սերկևիլ, շաքարավազ, խմելու ջուր:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո կոմպոտները պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պտուղների զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 15% -ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
14 գ
56 կկալ
 

Բալի կոմպոտ

Բաղադրությունը` թարմ բալ, շաքարավազ, խմելու ջուր:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո կոմպոտները պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պտուղների զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 15% -ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
14 գ
56 կկալ
 

Մոշի կոմպոտ

Բաղադրությունը` թարմ մոշ, շաքարավազ, խմելու ջուր:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո կոմպոտները պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Հատապտուղների զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 15% -ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ ար
 

Ազնվամորու կոմպոտ

Բաղադրությունը` թարմ ազնվամորի, շաքարավազ, խմելու ջուր:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո կոմպոտները պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Հատապտուղների զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 15% -ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
14 գ
56 կկալ
 

Դեղձի կոմպոտ

Բաղադրությունը` թարմ դեղձ, շաքարավազ, խմելու ջուր:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո կոմպոտները պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պտուղների զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 15% -ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
14 գ
56 կկալ
 

Հոնի կոմպոտ

Բաղադրությունը` թարմ հոն, շաքարավազ, խմելու ջուր:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո կոմպոտները պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պտուղների զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 15% -ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
14 գ
56 կկալ
 

Սև Հաղարջի կոմպոտ

Բաղադրությունը` թարմ սև հաղարջ, շաքարավազ, խմելու ջուր:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո կոմպոտները պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Հատապտուղների զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 15% -ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
14 գ
56 կկալ
 

Մամուխի կոմպոտ

Բաղադրությունը` թարմ մամուխ, շաքարավազ, խմելու ջուր:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո կոմպոտները պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Պտուղների զանգվածային մասը, ըստ զտաքաշի, կազմում է 15% -ից ոչ պակաս:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
14 գ
56 կկալ
 

Մասուրի ըմպելիք

Բաղադրությունը՝ չորացրած մասուր, շաքարավազ, խմելու ջուր, կիտրոնաթթու: Պատրաստված է չորացրած մասուրից:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բացելուց առաջ թափահարել:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
14 գ
56 կկալ
 

Չիչխանի նեկտար

Բաղադրությունը՝ թարմ չիչխանի խյուս, շաքարավազ, խմելու ջուր:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 24 ամիս արտադրման օրից: Բացելուց առաջ թափահարել:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
19 գ
76 կկալ
 

Լոլիկի հյութ

Բաղադրությունը՝ լոլիկի հյութ բնական:
Պահել + 2˚C մինչև +25˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում: Պիտանիության ժամկետը` 3 տարի արտադրման օրից: Բացելուց առաջ թափահարել:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100գ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
3.3 գ
18 կկալ
 

Դյուշես

Ըմպելիքը պատրաստված է 240 մ խորությունից հանված Բելոգլինի մաքուր արտեզյան ջրով և մաքրված է սպիտակ կավի շերտերով:
Բաղադրությունը՝ հատուկ պատրաստված արտեզյան ջուր, շաքար, արոմատիզատոր “Տանձ – Դյուշես”, կիտրոնաթթու, բնական ներկանյութ՝ կարամել կոլեր, հավելում՝ նատրիումի բենզոատ:
Պահել 0˚C մինչև +18˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Պիտանիության ժամկետը՝ 10 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100մլ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
11.0 գ
44 կկալ
 

Խաղող

Ըմպելիքը պատրաստված է 240 մ խորությունից հանված Բելոգլինի մաքուր արտեզյան ջրով և մաքրված է սպիտակ կավի շերտերով:
Բաղադրությունը՝ հատուկ պատրաստված արտեզյան ջուր, շաքար, արոմատիզատոր “Կարմիր Մուլտիֆրուկտ”, կիտրոնաթթու, հավելում՝ նատրիումի բենզոատ, ներկանյութեր՝ կարամել կոլեր, ազոռուբին E 122:
Պահել 0˚C մինչև +18˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Պիտանիության ժամկետը՝ 10 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100մլ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
13.0 գ
52 կկալ
 

Թարխուն

Ըմպելիքը պատրաստված է 240 մ խորությունից հանված Բելոգլինի մաքուր արտեզյան ջրով և մաքրված է սպիտակ կավի շերտերով:
Բաղադրությունը՝ հատուկ պատրաստված արտեզյան ջուր, շաքար, արոմատիզատոր բնական “Թարխուն”, կիտրոնաթթու, հավելում՝ նատրիումի բենզոատ, ներկանյութ՝ տարտրազին: 
Պահել 0˚C մինչև +18˚C ջերմաստիճանի և 75%-ից ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Պիտանիության ժամկետը՝ 10 ամիս արտադրման օրից:
 
Սննդային և էներգետիկ արժեքը 100մլ մեջ`
Ածխաջրեր
Էներգետիկ արժեքը
12.3 գ
49 կկալ